Ricky si Elvin Dandel la Munchen
Ro 

i4Job


Pentru cine este mai tanar si nu stie, Ricky Dandel s-a nascut la Sibiu in anul 1952 si a incantat cu muzica sa pe multi romani din generatia anilor 70 – 80. Iata ca acum impreuna cu fiul sau Elvin acestia vor canta pentru romanii din Munchen in data de 8 martie. Si tot pentru cine nu stie, Ricky Dandel s-a stabilit in Germania incepand cu anul 1989, unde altundeva decat la Munchen. Aici preda limba engleza si germana, insa pasiunea pentru muzica este nemuritoare.

Multi s-ar fi multumit sa cante pentru public si atat, insa Ricky Dandel este incepand din anul 1990  membru al Uniunii Compozitorilor din Germania. Iata ca nici fiul sau, despre care tatal spunea ca este prima sa pasiune in viata, apoi urmand muzica, nu a stat departe de muzica, cantand si incantand publicul din Germania si Romania.

Romani din Munchen, nu uitati ca pe 8 martie, incepand cu ora 19:30 la GASTEIG, Black Box – Ricky si Elvin Dandel vor sustine un concert extraordinar pentru romanii din Munchen. Biletele se pot procura telefonand la numarul de telefon la telefon: 089 / 54 81 81 81 – München Ticket online, sau direct de la sala Gasteig. Ia-ti prietena [ iubita, sotia ] si vino sa asculti putina muzica de „Ziua internationala a femeii”.

Ricky si Elvin Dandel


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *