Praktiker  a vandut magazinele turcilor
Ro 

i4Job


Se pare ca lupta dintre nemtii de la Praktiker  si romanii de la Dedeman a fost castigata de romani. Fratii Dragos şi Adrian Paval au demonstrat ca se poate, chiar daca esti roman. Asa s-a dus de rapa si Bricostore, un alt concurent al celor de la Dedeman. Recunoasc ca nu am cumprat niciodata de la Praktiker pentru ca primul magazin din calea mea a fost cel de la Bricostore, iar Dedeman la 200 de metri distanta.

Cum mi-am facut o casa de vacanta marisoara, am avut nevoie de ustensile de gradinarit. Prima achizitie au fost sape, harlet si grebla la care s-a adaugat o masina de tuns iarba. Daca vreti sa radeti de mine, va dau ocazia, caci prima masina de tuns iarba a fost una manuala, in ideea ca la doar 200 de lei voi face muschi in concediu. Si am facut muschi, dar nu am tuns iarba, asa ca le-am dat marfa inapoi si dupa lupte seculare, dupa ce i-am pus sa tumda ei macar un fir de iarba, au acceptat ca la 2 zile de la cumparare sa inlocuiasca evident la un pret dublu, cositoarea cu o motocositoare. Chinezeasca si asta, desi apoi cand am mers la Dedeman si am luat una nemteasca am inteles cumsi de ce vor da faliment cei de la Bricostore [ mai devreme sau mai tarziu ]. Pacat de cardul ala, de care nu m-am prea bucurat, caci mereu era ceva ce nu mergea ok, la promotii.

Fratii de la Dedeman sunt moldoveni, din Suceava, sunt matematicienui si nu metesugari, dar au reusit! Sa le urma viata lunga si bani cu sacul! Romania – Germania 1 la 0!

dedeman


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *