Moldovenii din Salzburg
At 

i4Job


Probabil stiti ca avem deja o rubrica speciala pentru moldovenii din Austria si evident si pentru cei din Salzburg. Am decis sa avem rubrici speciale pentru cetatenii din Republica Moldova pentru ca ei au un regim special fata de romani, adica desi pot circula liber acum in Europa, nu pot munci legal inainte de a obtine un permis de munca.

Moldovenii din Salzburg

Era un banc in care un presedinte american se minuna cum de moldovenii sunt asa periculosi daca provin dintr-o tara mica: tara o fi mica, dar eiu sunt peste tot, deci si in Salzburg. Prin urmare sunt asteptati toti moldovenii din Salzburg sa-si posteze aici sau pe site-ul austria.e4de.info anunturile lor, de orice fel.

Anunturi recente din Salzburg

[ Nicu ] Sudor CO2, tinichigiu auto, experienta 9 ani in domeniu. Nu vorbesc bine germna, decat cuvinte de baza. [ Nicu, nu stiu cum crezi tu ca ai sa te descurci in Germania sau Austria fara sa stii limba? ]

Cum nu postam pe site:

sant vopsitor de mobila .. poate cineva sa ma ajute sa gasesc in Germania …am experienta in domeniu …am lucrat an Grecia 18 ani… pe proba daca se poate,,,nu mie frica.. sant bazat… [ Dan ] nr de telefon: 0743799651 sau 0269523770

Va rugam cand postati anuntul sa va ganditi daca voi ati gasi asemenea anunturi, ati angaja sau ati cauta persoana respectiva! In 99% din cazuri raspunsul este NU!

Infiintare Firma in Germania


News Reporter

1 thought on “Moldovenii din Salzburg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.