Locuri de munca in Graz 2014
At 

i4Job


Din ce in ce mai multi cititori din Austria au inceput sa ne citeasca site-ul si anunturile postate la categoria locuri de munca. Nu fac exceptie nici romanii din Graz, ceea ce ne-a determinat sa rugam colegii de la iJobs sa accepte postarea de anunturi provenite de la cititorii nostri si la ei pe site. In acest fel un singur anunt postat pe portalul e4De ajunge la peste 50 de mii de cititori intr-o singura zi. Postarile ce sunt redistribuite de cei ce le posteaza pa pagina lor de FaceBook pot ajunge in felul acesta la aproape 100.000 de vizualizari zilnice. Tinand cont ca am pornit de la cateva mii pe zi rezultatele sunt spectaculoase.

O simpla cautare pe Google va dovedi ca avem dreptate, indiferent ca vorbim de locurile de munca din Austria, Graz sau Linz, de exemplu. Ne bucuram ca am acceptat inca de la inceput colaborarea cu romanii din Graz si am deschis si rubrici destinate colegilor si prietenilor din Austria pe portalul e4De, mai ales ca de fapt ideea era aceea a cumularii de informatii de la romanii ce se afla in tarile ce vorbesc ca limba oficiala limba germana.

Deci daca esti din Graz sau vrei sa te muti acolo si esti in cautarea unui loc de munca, sau si mai bine, ai auzit ca exista locuri de munca disponibile pentru romani, nu ezita sa ne spui si noua si in acelasi timp cititorilor nostri!

Locuri de munca la Graz in 2014
Locuri de munca la Graz in 2014


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *