Locuri de munca in Graz
At 

i4Job


Astazi am luat legatura cu una din comunitatile romanilor din Graz, am reusit sa facem un schimb de pareri si am stabilit o colaborare. Iata de ce credem noi ca a sosit momentul sa avem si o pagina cu oferte si cereri de locuri de munca in zona Graz. Alaturi de romanii din Linz speram sa crestem numarul de cititori din Austria, mai ales ca deja ne bucuram cu o realizare, am reusit sa ajutam unul din cititori sa-si vanda masina, printr-un anunt pe site-ul nostru.

Inceputul e promitator, acum lucram la stabilirea de conexiuni cu cei din Graz pentru a putea oferi locuri de munca in domeniul sanitar si in Austria, cel putin la sectiunea ingrijire batrani. Faptul ca incepand din acest an romanii nu mai au nici un fel de restrictii la angajare va insemna mult, atat in tara cat si in Uniunea Europaeana, iar in cazul nostru pentru romanii stabilirti in Graz – Austria.

Din datele primite pana acum la redactia noastra, rezulta ca salariile oferite romanilor a crescut cu 10-15%, ceea ce nu poate decat sa ne bucure, insa au crescut si pretentiile, in general cele legate de limba. Vom incerca sa va ajutam cu cateva lectii de limba germana si noi, aici pe site. Evident tot cu ajutorul colegilor de pe FaceBook, care speram sa fie receptivi la initiativa noastra.  Pana atunci incercati sa vizionati videoclipurile de pe YouTube.

Ingrijire batrani Austria


News Reporter

1 thought on “Locuri de munca in Graz

  1. Buna ziua.
    Ma numesc Tasca Gabriel, 44 ani, aspect fizic placut, vorbesc germana fluent alaturi de engleza, vorbesc bine si franceza. Meseria mea de baza este aceea de electrician automatizari (8 ani in Ro plus 2 ani in Germania), dar am experienta si in turism (5 sezoane de vara in Grecia ca hotel entertainer), am lucrat si ca ajutor bucatar intr-un restaurant si o pizzerie (cam 6 luni in total) in Germania. Caut un loc de munca in turism, ca receptioner daca nu, ca ajutor bucatar sau Hausmeister. +4915739042583, Fb – Gabriel Galateanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *