Restaurant romanesc in Graz
At 

i4Job


Aseara am primit o cerere care ne-a bucurat, am fost intrebati daca stim adresa unor restaurante romanesti in Graz, iar noi pentru ca ne-am luat asupara noastra angajamentul de a ajuta romanii din Austria, lansam o provocare: cine ne da adresele cat mai multor restaurante romanesti din Graz. Chiar daca in Graz sunt sute de restaurante unde poti sa servesti un Snitel Wiener [Snitel vienez] la preturi cuprinse intre 8 si 10 euro, sunt sigur ca va este dor de o ciorbita romaneasca si de o mamaliguta cu smantana.

Banuiesc ca orice roman din Graz recunoaste acest minunat loc unde poti bea in liniste o cafea, insa de data asta suntem interesati doar de restaurantele romanesti din Graz, locul unde romanii se intalnesc la o bere si la o discutie prieteneasca. Astfel de intalniri ne fac sa uitam de faptul ca suntem plecati de acasa si ne mai alina dorul de cei dragi lasati in Romania.

Incet dar sigur site-ul nostru reuneste comunitatea vorbitoare de limba germana, astfel atat romani din Austria dar si din alte regiuni din Europa unde se vorbeste oficial limba germana ne calca din ce in ce mai des pragul. Ceea ce ste sigur, este faptul ca nu vom reusi nimic singuri, totul depinde de voi, cititorii nostrui, de la care asteptam informatii proaspete din Graz. Daca ai poze si cunosti adresa unui restaurant romanesc in Graz, abia asteptam sa o postam la noi pe site.

restaurant_graz


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *