Munca in Germania – 10.000 de prieteni

i4Job


Site-ul nostru celebreaza astazi primii 10.000 de membri ce s-au alaturat pe FaceBook grupului initiat de Marcel in urma cu ceva timp. Banuiesc ca nu e finalul, insa este o incununare a muncii depusa de el, iar noi ne bucuram ca atunci cand cauti pe internet un loc de munca in Frankfurt, Dortmund, Munchen sau Stuttgart noi suntem cei ce va ajutam de pe locuri fruntase.

Speram sa fiti si in continuare alaturi de noi, sa distribuiti acele articole sau anunturi care v-au fost de folos, poate chiar cele la care ati lasat si voi un mesaj. Poate nu am raspuns la suficient de multe cerereri, insa credem ca doar impreuna vom reusi sa relizam peste ceva timp un site la care sa apeleze si mai mult angajatorii. Va promitem ca daca sustineti un astfel de proiect [ evident cu un like nu altfel ] vom demara un proiect pe portalul e4De unde accentul sa fie pus pe gasirea cat mai multor angajatori care sa ceara muncitori romani.

La final revenim cu un sfat: invatati limba germana, este esentiala in gasirea rapida a unui loc de munca, faptul ca stiti engleza, italiana sau chiar turca cum ne-au scris unii cititori poate fi un avantaj, insa limba germana rezolva din start 60% din piedicile de la angajare.

Munca in Germania 10.000


News Reporter

4 thoughts on “Munca in Germania – 10.000 de prieteni

    1. Draga Marcel, sa speram ca incet – incet ne vom afla in topul preferintelor cititorilor si vom reusi sa ii ajutam pe cat mai multi dintre ei!

  1. Buna seara, ma numesc Daniela Farcasanu, am 38 de ani o situatie dificila si as dori un loc de munca in Germania, mentionez ca nu vorbesc germana doar italiana ma poate ajuta cineva? Va multumesc, numarul meu de telefon este 0040765294404.

  2. ma poate ajuta cineva cu un loc de munca in dortmund sau Eckenhagen, oare mai sunt romani care vor sa ajute o pers fara sprijin de nicaieri , daca ma ajuta cineva ofer comision din primul salariu ca inainte nu am de unde email kobra_kobra25@yahoo.com ( lucrez orice se cere , la animale, agricultura, ..) sunt o pers serioasa care vrea doar sa munceasca sa castige un ban cinstit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *