Anunturi Germania – cereri -2014

i4Job


Un numar foarte mare de cereri de locuri de munca au sosit pe site-ul nostru in ultimile trei zile, asa ca ne grabim sa le postam aici si evident pe FaceBook, pentru a veni in ajutorul celor ce sunt in cautarea unui loc de munca in Germania.

Popa – Bună ziua caut și eu un loc de munca in Germanai ca zugrav finisări interioare exterioare sau poate aveți ceva de lucru și protecție mine am aproape 5 luni aici și nu prea am lucrat tel 015166825876 Gabriel.

Vasile: Sunt constructor autonom, cu rezidenta in Spania, Madrid. Am experienta in zidarie de piatra(de cimp,cioplita,artificiala etc.) cu si fara mortar, fatade ventilate, arcade caramida-piatra, acoperisuri de piatra pizarra. Am executat lucrari de consolidare, reparatii si reconstructii partiale de castele, bisericisi si ziduri de imprejmuiri medievale. Daca ne puteti ajuta cu lucrari sau colaboratori va rugam sa ne contactati. teefon: 0034648111867 email: bazill1968@yahoo.com Multumiri.

Vasile, daca vrei sa gasesti de munca in Germania te sfatuim sa-ti faci un site pe portalul e4De in limba germana, asa vei gasi colaborari mai usor!

Iulian ne scrie: sunt an Hamburg de o luna si nu gasesc de munca fara acte adica domiciliu stabil. socialul Rom. vor sa scape de noi oferind bilete gratis an tara , ce este de facut???

Locuri de munca in Germania
Locuri de munca in Germania


News Reporter

3 thoughts on “Anunturi Germania – cereri -2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *