Locuri de munca in Germania in 2014

i4Job


Toti cei ce sunt in cautarea unui loc de munca in Germania sunt rugati sa viziteze si grupul nostru de pe FaceBook, si sa-si posteze un mic CV pe site-ul nostru. Ne gandim sa infiintam un site special dedicat celor ce cauta un loc de munca in Germania sau ofera locuri de munca. Evident ca acest site va fi gazduit tot de portalul e4De. Suntem siguri ca pe langa locurile de munca oferite de nemti in domenii precum sanatate si IT, multe alte astfel de oferte de locuri de munca mai sunt disponibile, doar ca romanii inca nu stiu cum sa le caute.

Am tot sceri pe site-ul nostru ca este foarte important ca cei ce cauta un loc de munca in Germania sa cunoasca limba germana, insistam chiar asupra acestui aspect. Stim ca multi au lucrat in alte tari din Uninea Europeana, insa faptul ca stiu engleza sau italiana nu este suficient pentru a gasi de lucru in Germania.

Cei ce au nevoie de servicii de consultanta se pot adresa direct colegilor nostri sau doamnei Ana Cristina Hann, din Munchen. Nu ezitati sa ne puneti toate intrebarile legate de ofertele de munca la care nu aveti raspuns, ne vom stradui sa va raspundem cat mai rapid si mai pe larg, pentru a va ajuta sa gasiti un loc de munca legal in Germania.

Atunci cand sunteti in cautarea unei comunitati de romani din Germania, nu uitati ca avem site-uri separate pentru cei din Munchen si pentru romanii din Stuttgart. Deasemenea avem si grupuri pe FaceBook, inclusiv pentru comunitatea din Dortmund.

Hamburg-locuri-de-munca


News Reporter

2 thoughts on “Locuri de munca in Germania in 2014

  1. Buna ziua,sunt si eu in cautarea unui loc de munca in domeniul curieratului in Germania. Am absolvit in Romania Facultatea De Economie, dar nu am gasit ceva in acest domeniu de care sa fiu multumit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *