Oferte de munca in Germania

i4Job


Internetul abunda in anunturi de locuri de munca in Germania, de la oferte de munca in constructii si pana la asistenti medicali si medici, iata de ce am decis sa facem aici o selectie pentru voi a firmelor de recrutare serioase. Orice firma care se respcta cauta un mod corect de a se promova, iar noi am ajuns la performanta de a fi gasiti de zeci de mii de romani ce sunt in cautarea unui loc de munca, deci potentiali clienti pentru firmele de recrutare. Este adevarat ca trebuie platita o taxa modica, de 12 euro/luna, pentru a fi in lista noastra, insa dupa expirarea primului an, veti fi listati gratuit.

Iata si cateva din ultimile cereri primite de la cititorii nostri, o mica selectie din cele peste 1000 de cereri sosite saptamana trecuta. Prezenta ta ca firma de recrutare este aproape obligatorie, daca vrei sa fii gasit cu usurinta de viitori angajati in Germania.

Buna ziua. Ma numesc Catalina Potolea, am 35 ani, sunt din Galati, momentan locuiesc cu sotul meu in Dortmund si caut un loc de munca in acelasi oras sau in apropierea orasului. In Romania am lucrat ca dispecer timp de 8 ani, vorbesc limba romana, engleza si foarte putina germana, am cunostinte de operator PC, permis auto categoria B si accept oferte din aproape orice domeniu cu conditia ca ele sa fie serioase si decente. Numarul de telefon unde pot fi contactata este 015145817988.

Buna!! Ma numesc Szanda Anastasia am 42 de ani sant din Arad am mai lucrat in Germania ca ingrijitoare la un copil bolnav ma descurc cu limba germana asi dori un loc de munca pentru doua persoane pentru mine si partenerul meu el are 38 de ani nu stie germana am dori sa lucram daca se poate intro fabrica de ambalat ,montat sau ceva asemanator.Va multumesc.

Buna ziua! Eu locuiesc in Regensburg (Germania) de ceva timp cu prietenul meu, el lucreaza dar eu nu , deoarece nu stapanesc limba germana si e foarte greu sa gasesc un job. As dori sa imi gasesc un loc de munca chiar si pe postul de menajera sau orice altceva atata timp cat nu se cere limba. Nu este nevoie de cazare si mancare. Multumesc!

muncitori in germania


News Reporter

4 thoughts on “Oferte de munca in Germania

  1. Vaut un loc de munca la curatenie. Bucatar,menajera. Nu conteaza la ce,sa lucrez va rog ajutatati-ma. Telefon 015145427812
    Va rog sunatima dac aveti de munca si pentru mine (mai ales an apropiere de Esslingen)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *