Munca in Germania – Forum

i4Job


Din ce in ce mai multe persoane ne viziteaza in cautarea unui loc de munca, insa vestea cea buna este ca deja au inceput sa apara firmele de recrutari, iata de ce credem noi ca a sosit momentul s amai facem un pas, in ajutorul celor ce-si cauta un lic de munca in Germania, un site in limba germana! Portalul e4De a ajuns deja sa fie cunoscut de multi dintre cei ce au tangenta cu munca in Uniunea Europeana sau cu transportul de persoane. Legatura permanenta cu cele cateva grupuri majore de pe FaceBook sunt inca un atu pentru a veni si voi alaturi de noi. Iata si ultilile anunturi de munca in Germania sosite pe site.

Munca in Germania

Buna ziua. Sunt doctor dentist si caut un loc de munca ca medic – am lucrat ultimii 12 ani in Italia in meseria mea. Doresc sa stiu daca am sanse de angajare in Germania sa profesez meseria si ce documente sunt necesare. Multumesc doctor Trifu Niculae.

Buna, sunt Cristi si locuiesc in Hamburg si caut un loc de munca ca sofer profesionist. Am toate atestatele si profesionale A.D.R si experienta in domeniu ca sofer de tir 7 ani, cunosc limba spaniola scris vorbit italiana si germana mediu.

Buna ziua, numele meu este Stefan Marian, caut un loc de munca in Germania – Hamburg, nr de tel 0722995886, in meseria de mecanic auto sau pe santier. Multumesc!

Ma numesc Leontina, locuiesc la Nurnberg, si as dori un loc de munca ca menajera, as ingriji si un copil, dar cu program numai de dimineata, specific ca am un loc de munca de 6 ore pe zi numai dupa masa de la ora 15-la 21 seara. Nu vorbesc limba germana dar sunt in curs de invatare. Imi place sa gatesc si sa fac curat. Astept email. Multumesc.

Ajutor de somaj Germania
Locuri de Munca in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *