Povestea unui roman care a luat teapa in Germania
Ro 

i4Job


Iata mai jos povestea unui roman care a luat teapa in Germania si care ne-a scris sa ne spuna patania lui, pentru ca noi sa o dam mai departe si lati romani sa ia aminte si sa se pazeasca.

Am un prieten care a lucrat la ei. Pe atunci lucra și el. Eu am vrut sa lucrez pe dincolo ( in strainatate ) și am zis sa risc ca orice român care vrea să facă un ban. Ok, am ajuns acolo am stat la ei in chirie. Aveau apartamente în care stăteau 4 – 7 persoane în camera, dar de luat de la toți cate 300  – 400 Euro chirie (De persoana ). La început mi-a zis că pana nu învăț tura respectivă nu voi plati chirie și voi avea bani de mâncare săptămânal. Ok așa a și fost. Dar lucrurile s-au complicat.

Povestea unui sofer roman la GLS care a luat teapa in Germania

Lucram seara pe ziare de la 10 la 05-06 dimineață. Dar după un timp a vrut sa mai fac și ceva ture de zi. Și lucram de la 10 dimineață pana la 18 – 19 seara. Alta data orele 20 – 21. Lucram evident la GLS. Și nu am mai putut face fata la oboseala și am vrut să renunț la o tura, ceea de zi. Și mi sa spus că dacă renunț voi lua doar 800 de euro salariu.

Am avut un mic accident și am fost obligat să conduc. Motiv nu avea cine sa ii distribuie ziarele. Chiar de aveam medical tot am lucrat. Iar după am luat amenda respectivă și mi-a pus capac nervi stresul oboseala și am așteptat să iau ceva bănuți și am plecat în tara. Timp de 1 luna am lucrat așa pe mâncare sa zic, după inca o luna mi-a dat doar 800 de euro și după când trebuia să înveț și tura de zi nu am mai stat. Maxim 2 – 3 săptamani și m-am întors în țară. Totuși nu sunt sclav.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *