Impozitarea romanilor plecati in strainatate definitiv
Ro 

i4Job


Ultima inventie despre care multi romani din Germania spuneau ca nu se va aplica este impozitarea romanilor plecati in strainatate definitiv [ sau pe termene mai mari de sase luni ] a intrat deja in vigoare. Mai pe scurt, daca ai plecat din Romania si nu ai decalart renuntarea la rezidenta fiscala – adica nu ai depus formularul la ANAF cu 3o de zile inainte sa pleci, esti numai bun de palata – impozit pe venit, plus amenzi si penalitati.

Impozitarea romanilor plecati in strainatate definitiv in actualitate

Impozitarea romanilor plecati in strainatate a devenit o prioritate pentru guvernul „Dragnea”, caci numai a lui Mihai Tudose nu poti zice ca este, deci asteptati-va sa gasiti la adresa din buletin cate o amenda pentru ca nu va platiti taxele si impozitele. Mai interesant este ca mai exista o lege de acum cativa ani car eprevedea impozitarea banilor trimisi acasa de romanii care muncesc in strainatate.

Ce este ilegal si neconstitutional? Sa impui niste persoane plecate de zeci de ani sa vina in Romania si sa-si anuleze rezidenta fiscala, de care nici nu auzisera cand au parasit Romania. Dar cui ii pasa? Sa ne reamintom de taxa de poluare, a fost platita pana in ultima zi, chiar asa ilegala si cu decizii judecatoresti de neconstitutionalitate. Asa ca daca va treziti cu amenzi, la tribunal si la final la CEDO. Nu uitati ca daca nu platiti, vin penalizari si posibile executari din conturile bancare, sa nu mai zic de executari silite pe proprietati, etc. Deja a devenit viral cazul batranei ce avea de platit amenzi auti si nici masina nu avea!

Impozitarea romanilor plecați în străinătate
Impozitarea romanilor plecați în străinătate definitiv în actualitate


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *