Restaurante cu specific romanesc in Germania
De 

i4Job


A venit vremea sa avem si o harta a restaurantelor cu specific romanesc din Germania, am inceput cu Munchen-ul, unde prietenul nostru Marcel Stanica a deschis o locatie pentru romanii din Germania, cu bucate traditionale romanesti.Daca ai si tu un astfel de local poti lua legatura cu noi si vom posta si locatia ta pe harta noastra. Avantajul? Din cand in cand o distribuim pe pagina noastra cu peste 39.000 de romani, dar si in grupurile asociate ce numara peste 100 de mii de romani in Germania. Speram noi ca in acest fel vom ajuta pe toata lumea, atat pe cei ce vor sa-si promoveze afacerea, dar si pe romanii nostri stabiliti in diverse orase nemtesti.

Restaurante cu specific romanesc in Germania

Restaurante în Germania
Restaurante cu specific romanesc in Germania

Lista restaurantelor romanesti din Germania incepe cu Casa rustica din Munchen, o gasti acum si pe harta noastra interactiva. Poti lua legatura cu ei la numarul de telefon +49 172 8111101. Cateva preturi orientative: ciorba de burta costa 6,90 Euro, o portie de mici cu cartofi prajiti costa 11,90 euro si papanasi uriasi „Casa Rustica” costa 6,90 portia. Vrei sa stii mai multe despre locatie? Ar fi indicat sa citesti recenziile, asa ai sa afli pareri obiective [ sau subiective ] despre locatia, servire si meniu. Asa cum il cunosc eu pe Marcel, sunt sigur ca e de nota 10!

Cum ma inscriu in lista restaurantelor romanesti din Germania? Simplu, iei legatura cu administratorul paginii Romani in Germania, stabiliti detaliile si gata. Poti lasa un mesaj si in formularul de mai jos dar va trebui sa completezi datele tale reale: nume, email si la adresa website vei trece profilul tau de FaceBook! Nu lasati mesaje de genul: vreau si eu, suna-ma, etc. Este interesul tau sa apari in lista aceasta, asa ca ia legatura cu un admin sau da detalii de contact complete.

Restaurante romanesti in Munchen


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *