Orasele Germaniei – Hamburg
De 

i4Job


Portile Germaniei catre lume. In orasul-stat Hamburg, portul asigura ritmul cardiac al economiei. Cu toate acestea, toate concernele de petrol sunt localizate pe Elba, datorita terminalelor cisternelor. In consecinta, exista o mare cerere pentru o cultura care este asigurata de muzee precum Kunsthalle si aproape 40 de scene – inclusiv Opera de Stat si Teatrul de Balet al superstarului John Neumeier (un coregraf german de origine americana). Hamburg este campionul national cu teatrele sale muzicale, care atrag in oras mii de vizitatori in fiecare luna.

Hamburgul este al doilea cel mai mare oras german, principalul port maritim al Germaniei si cel mai mare punct pentru comertul exterior. Aici sunt localizate, de exemplu, sute de intreprinderi din China, Japonia si Taiwan. In total, exista peste 3.000 de companii care exporta si importa.

Desi Hamburgul este cel de-al doilea ca marime centru industrial si metropolitan din Germania, cu patru milioane de oameni, este considerat unul dintre cele mai verzi orase din Germania: 40% din totalul terenurilor arabile sunt parcuri si gradini publice, paduri, mlastini si pamanturi pustii. 28% din oras reprezinta rezervatii peisagistice si naturale. Numeroase parcuri completeaza peste 240.000 de copaci stradali.

Orasul comercial Hamburg a fost si ramane un loc de libertate si toleranta, in acelasi timp este un oras al educatiei si culturii. 10 institutii de invatamant superior fac din Hamburg un centru de educatie, cercetare si dezvoltare. Opera, 3 teatre de stat si aproximativ 35 de teatre private aduc o contributie semnificativa la profilul cultural al orasului, precum si la calitatea exceptional de inalta a colectiei Kunsthalle (Hamburg Art Gallery).

Hamburg
Orasele Germaniei – Hamburg


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *