Romanii din Austria si Germania
Ro 

i4Job


De curand romanii din Austria au un site separat de al nostru, dar evident ca vom mentine si noi legatura cu cei ce ne viziteaza si care au ajuns aici cautand informatii despre comunitatea romaneasca din Austruia. In acelasi timp vom posta aici toate mesajele primite de la voi si care nu s-au integrat acolo unde le-ati postat. Revenim, asupra unui aspect: postati numere de telefon pentru a fi contactati, nu noi oferim, angajam sau intermediem locuri de munca, afaceri sau altele, deci degeaba scrieti daca nu lasati modalitate de contact.

Buna. Eu sunt Maria si as dori sa am grija de un copilas in Austria. Sunt o fire calma blanda intelelegatoare si ma inteleg excelent cu copiii.Eu sunt deja in Austria, Klagenfurt. Mai multe detalii pe mail sau telefon. [Maria, daca treci pe aici, lasa numarul de telefon ].

[Sergiu] Caut loc de munca in Germania in constructii. Montare granit, marmura, teracota. Am 37 de ani si o buna experienta in domeniu.

[Maria] Buna tuturor, daca stie cineva vreun loc de munca la ingrijit batrani, nu raman datoare. Chiar si daca as inlocui pe cineva temporar,va rog frumos  – am nevoie de munca, germana nu o prea stiu, dar ma straduiesc sa o invat – Telefon: 0770106694

Buna! Am lucrat si eu 8 luni de zile in Germania, dar fara acte e greu, n-ai drepturi si nu ma mandresc cu acest lucru. Stiu ca sunt destul de putini romani care lucreaza cinstit, stiti si voi povestea. Intrebarea mea este: cum reusesti sa muncesti legal? Daca nu stii in cine sa ai incredere? Voi ce sfaturi imi dati? Chiar ma gandesc sa emigrez pentru ca in tara noastra draga, oportunitatile sunt aproape nule. Daniela, 28 – multumesc.

Tamplar Germania


News Reporter

2 thoughts on “Romanii din Austria si Germania

  1. Suntem un cuplu din Romania, de 36 si 38 de ani, vorbim engleza nivel mediu, ne dorim un loc de munca in Germania, indiferent in ce domeniu, inceputul fiind cel mai greu suntem dispusi sa oferim un comision celui care ne poate ajuta (incepand de la 1000 euro chiar), loc de munca ,cazare, etc. Am auzit de persoane care au plecat asa in Cipru.Asteptam contact la adresa de email gingaiulian@yahoo.ro . Multumim anticipat!

    1. Iulian, in primul rand te rog sa nu mai postezi acelasi anunt de 100 de ori, la toate categoriile. Apoi sa stii ca fac orice, oricum dar nu stiu germana, nu prea te ajuta cu nimic. Iar faptul ca oferi comision o sa iti aduca doar .. oferte de la smecheri. In Germania ori stii ceva de nota 10, ori stii limba germana. Nu esti super specialist, stii limba, astea sunt optiunile viabile, restul e o plesneala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *