Anunturi Germania – Parteneriat
Ro 

i4Job


Din ce in ce mai multe site-uri posteaza anunturi pe portalul romanilor din Germamia, insa asa cum era de asteptat, nu le putem lasa sa fie afisate, din motive lesne de inteles. Iata de ce am decis sa va oferim un parteneriat, prin care noi va promovam si primim in schimb o suma modica, de 7 euro lunar. In felul acesta voi beneficiati de cei pste 1000 de vizitatori ce sunt prezenti pe site-ul nostru, iar noi acoperim putin din cheltuielile aferente mentinerii online a portalului.

In cazul site-urilor cu vechime, se poate face si barter, caci evident nu mai este vorba de promovare, ci de sprijin reciproc. Variante sunt destule, important este sa intelegem ca fara a fi promovati nu ajungem nicaieri, pozitiile fruntase in cautari sunt obtinute doar prin promovare.

Fiind un site informativ, cu siguranta nu ne vom imbogati din reclame, insa acestea [ reclamele ] pot asigura un venit ce poate fi folosit pentru ajutorarea altor persoane din Germania, Austria sau Romania.

La ce putem folosi banii din reclame: la o excursie pentru un grup de copii  de la o casa de copii la Castelul din Carei – a carui istorie, necunoascuta de multi romani incepe in anul 1482. Evident era o idee, o propunere de utilizare a banilor din reclame sau din sponsorizari. Daca consideri ca o reclama pe site-urile noastre te poate ajuta, te asteptam cu propuneri.

Castelul din Carpati - Castelul din Carei
Castelul din Carpati – Castelul din Carei


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *