Lansare site in limba germana
Ro 

i4Job


Avem intentia de a lansa un site in limba germana ce va trata subiecte de interes general, cu scopul de a oferi un loc de munca celor ce stiu limba germana – evident scris si vorbit. Am primt pana acum zeci de cereri pentru a fi postate articole pe site-ul nostru in limba germana, insa desi initial ne gandeam la aceasta varianta, credem ca ar fi mult mai util sa avem o varianta numai in germana. Ati vazut deja ca suntem un site vizitat, atat  noi cat si colegii din Munchen.

Site in limba germana

Initial credem ca e suficient sa avem doi sau trei colaboratori, care sa traduca texte din limba romana in germana, evident nu cu translate. Am optat pentru putini editori pentru ca sumele acumulate in timp sa poata reprezenta ceva, estimarile noastre merg pe ideea ca un editor ar putea lua in cateva luni, fara sa mai faca mare lucru, in jur de 300 de euro minim.

In acest moment nu avem un nume pentru site, asa ca asteptam idei – in acelasi timp asteptam si persoanele care pot si vor sa se implice in proiect. Cum spuneam putem scrie pe orice tema, telefoane, IT, locuri de munca, arta, sau ce va trece voua prin cap. Singura cerinta este ca articolul sa fie de dimensiunea celui pe care-l cititi acum, in limba germana si corect 100%. Spor la bani, un an nou cat mai bun si sa ne vedem cu proiectul finalizat cat mai rapid.

Director articole in limba germana


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *