Harta GPS Germania
Ro 

i4Job


Am descoperit acum ceva vreme cat de greu este sa te afli in Germania si sa nu ai harta GPS actualizata, iata de ce am zis eu ca este folositor sa facem schimb de harti intre noi, cititorii acestui site. Eu unul am cumparat de la Garmin harta GPS pentru Germania si Austria, sunt total nemultumit caci imediat ce trec de granita cu Austria spre Romania, drumurile dau in balarii. Am dat 40 de euro pentru harta, e ok pe zona respectiva, insa in rest este egala cu zero, asa ca o cedez gratuit doritorilor.

Prin urmare aici poti dona gratui hartile tale GPS, sau poti cere o anumita harta de la preietenii site-ului nostru. Mentionati evident pentru ce fel de GPS este harta valabila, daca este o harta licentiata sau una free gasita pe internet, pentru ca omul sa stie.

Ca sa nu alergi pe site prea mult, daca ai un GPS de vaznare, la mana a doua, poti plasa anuntul tau aici, cine este interesat te va cauta, evident daca vrei lasa un numar de telefon pentru contact.

Pentru orice fel de anunturi – in afara de cele legate de harti GPS si aparate GPS, puteti posta gratuit la rubrica Anunturi de pe site-ul nostru. Aveti si doua rubrici separate, cele cu anunturi cu specific autoo si cele pentru consultanta. Folositi rubricile adecvate pentru rezultate mai bune.

Free GPS Maps - Germany


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *