Romanii din Germania – Anunturi noi
Ro 

i4Job


Am primit cateva anunturi noi de la citititorii celui mai citit site al romanilor din Germania, dar si cateva intrebari legate de anunturile ce apar pe site. Desi cu totii am fi dorit sa fie un raport inversat, adica de 10 ori mai multe anunturi de angajare si mai putine cereri de locuri de munca, totusi in acest moment gasim [primim] cereri mai multe. Daca toti cititorii ar posta pe FaceBook un link cu pagina d epe site-ul nostru unde au postat anuntul, lucrurile ar sta invers, insa in mod evident mai avem si noi de munca la acpitolul convingere.

Anunturi locuri de munca in Germania

Buna seara, sunt in cautarea unui loc de munca in domenii precum; montaj structuri metalice, utilaje industriale, panouri solare, turbine eoliene, prelucrator prin aschiere, electrotehnist, sofer distributie. Pot presta si munci necalificate daca este nevoie. Sunt calificat in domeniile mentionate, am peste 28 de ani experenta in munca, vorbesc italiana, spaniola, engleza bine ,olandeza si germana acceptabil. Ofer competenta si seriozitate.
Va multumesc!

( PS. Am locuit 3 ani la Berlin pentru studii si am si muncit cam orice s-a gasit pentru a ma intretine. Sunt rezident cu acte in regula in Italia si Spania ) [ anunt primit de la Mittel ]

Sofer TIR Germania


News Reporter

7 thoughts on “Romanii din Germania – Anunturi noi

  1. Am rugamintea de a ajuta o prietena care sta nu de mult timp in Munchen, este vorbitoare de italiana si a lucrat catava ani ca ingrijitoare si menajera. Daca stie cineva vre un post liber va rugam sa ne anuntati

  2. Buna ziua, ma numesc george si sunt din Iasi asi dori sa gasesc un loc de munca in Germania in agricultura – stiu limba germana la nivel mediu.

  3. Buna ziua – sunt Zenovia din Arad am 51 ani, am putine cunostite de limba germana dar am experienta la ingrijit batrani aici in tara.

  4. Caut loc de munca sofer de tir cu experienta Germania si Europa ! Vorbesc germana, engleza, italiana, sarba, bulgara, rog seriozitate! Nr telefon 0040766488846!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *