Ce fac de Revelion Romanii din Germania
Ro 

i4Job


Iata ca mai avem doar cateva zile pana la Anul Nou, 2013 se duce si face loc lui 2014, un an in care speram sa fie mai bine, sa fim mai sanatosi si mai plini de putere. Anul acesta a fost bun, cel putin asa arata statisticile, romanii din Munchen, din Frankfurt pe Main sau Berlin ne-au gasit mult mai usor decat acum 12 luni, deci putem spune ca am avansat.

Vine Revelionul si am vrea sa stim pe unde sunt romanii din Germania in ultima zi din acest an. Cum ati trecut peste anul 2013, ce bucuri si ce realizari ati vaut. Hai sa fim mai deschisi unul cu altul, sa inchegam noi prietenii si de ce nu, sa reusim sa adunam pe pagina de FaceBook macar 1000 de prieteni. Suntem 331 – nu e mult dar nici putin, dar fata de cat ar fi trebuit sa fim, cu siguranta nu suntem.

Echipa e4De va doreste tot ce este mai bun in noul an, ne dorim si noi deschiderea paginilor pentru Hamburg si Frankfurt, pe langa cea deja cunoscuta a orasului Munchen. Daca reusim sa va convingem sa scrieti si voi macar un singur articol despre voi, prietenii vostri din Germania, atunci cu siguranta ne-am implinit un vis.

Felicitam pe toti aceia care si-au facut curaj si au inceput sa scrie in limba germana, pentru clientii portalului e4De, multi dintre ei au ajuns sa castige intre 500 si 800 de euro pe luna, ceea ce este un inceput bun, chiar daca nu este un venit ce iti permite sa traiesti doar din asta, dar cu siguranta iti permite sa strangi ceva bani pentru sarbatori sau pentru a trimite acasa celor dragi un cadou.

La multi ani ROMANI! La Multi ani ROMANIA!

Revelion 2013 in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *