Unde muncim legal in 2014
Ro 

i4Job


Iata lista celor ce nu ne prea vedeau cu ochi buni atunci cand cautam de munca: Germania, Marea Britanie, Franța, Austria, Belgia, Luxemburg, Malta, Olanda si Spania – in total 9 tari unde ne cam milogeam sa gasim legal o forma de a munci legal. Desi variante erau destule, erau si bariere la tot pasul. Englezii de exemplu au scris cate doua articole in ziarele cu tiraj mare – desi nici cele mici nu au ocolit subiectul romanilor si bulgarilor ce fac deja coada la granita Marii Britanii.

Nu prea inteleg de ce nu se duc nemtii sau britanicii la carat cu carca, la sapat santuri sau la stat pe post de bona la niste mosnegei. Si daca tot ei cauta medici si asistente medicale, dau anunturi peste anunturi – chair ofera zeci de avantaje, de ce ne tot omoara cu „vai – vin romanii si bulgarii s ane ia locurile de munca”.

Tot ei spun ca au deficit de personal, tot ei striga ca vin emigrantii sa le ocupe. Pai si cine vrei mai nenea sa vina? Mama mare?

Site-uri utile pentru angajare in Germania

Am ajuns la concluzi aca nu sunt destul de usor de gasit site-urile bune si utile pentru gasirea unui loc de munca in Germania, asa ca iata o scurta lista. Cititorii nostri permanenti vor mai primi si alte liste, pe masura ce le validam [ adica cercetam cam care sunt sansele de angajare]. Puteti cauta pe www.arbeitsagentur.de sau pe jobboerse.arbeitsagentur.de .In speranta ca anul 2014 va fi unul mai bun, iar dretul la libera circulatie a devenit un fapt si nu o vorba-n vant, va urez toate cele bune in 2014! Sper sa ne vedem in curand liber si in SUA si Canada.

Europa si SUA


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *