Romanii din Heilbronn – Germania
Ro 

i4Job


Heilbronn este un orasel din Germania, in apropiere de Stuttgart – deci ne aflam in landul Baden-Württemberg, unul din cele mai aglomerate landuri din Germania in ceea ce priveste emigrantii romani. Avem intr-adevar o populatie de doar 1.200.000 de persoane dintre care poate avem maxim 1000 de romani, Sorin care lucreaza la DHL zice ca el stie cel putin 100, deci trebuie sa fie cu mult mai multi, nu-i asa?

Romanii din Heilbronn – Germania – Baden-Württemberg

Romanii din Baden-Württemberg se gasesc grupati in cateva orase mai mari precum Heilbronn, Stuttgart sau Karlsruhe. Ne bucuram ca am reusit sa descoperim aceasta comunitate de romani din Germania, ne vom stradui sa-i facem pe toti sa inteleaga ca desi este greu, trebuie s ainvatam sa ne ajutam unii pe altii, sa eliminam pe cei care ne fac de rusine si care nu au venit in Germania sa munceasca cinstit. In rest ar trebui sa luam exemplu de la alte comunitati de emigranti, care reusesc sa se ajute intre membrii ei si astfel sa treaca mai usor peste perioada de adaptare.

Pentru cei ce sunt in cautarea unui loc de munca in Heilbronn le sugerez sa apeleze doar la firme de incredere care nu percep comisioane ( macar nu inainte de a ajunge in Germania si a incasa primul salariu ), cautati numele firmei pe internet sau pe site-ul nostru, intrati pe FaceBook in grupurile din oarsul respectiv si intrebati romanii de acolo cum stau treburile, abia apoi decideti daca veniti sau nu in Germaia! Insist iarasi asupra cunoasterii limbii germane!


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *