Romani in Ulm – Baden-Württemberg, Germania
Ro 

i4Job


Ulm este un oras din landul german Baden-Württemberg cu peste 120 de mii de locuitori, un oras mic pentru nemti dar marisor daca-l comparam cu alte orase din Romania considerate medii. Evident ca printre acesti locuitori gasim si romani in Ulm, ca de altfel in toate marile orasele din Germania. Cred ca dupa Bavaria, landul Baden-Württemberg este cel mai „aglomerat” cu cetateni romani. Orasul se afla la jumatatea distantei dintre Stuttgart si Munchen, foarte aproape de Augsburg ( daca cei 87 de kilometri pot fi considerati aproape ), pe malul Dunarii.

Romani in Ulm – Baden-Württemberg, Germania

Multi romani in Ulm au decis sa se adune pe FaceBook intr-un grup, desi evident ca nu sunt la fel de multi ca cei din Stuttgart. Am decis si noi sa le oferim o sectiune separata pe site, daca vor fi informatii vom avea si o rubrica pentru locuri de munca, pentru cei ce-si cauta o locuinta sau cauta un motel unde sa stea pentru perioada de inceput. Poate ca vom face si noi alt grup pe FaceBook care sa se alature deja celor 10 deja create pentru comunitatile mai mari de romani din Germania.

O alta modalitate de a ajuta comunitatea de romani din Ulm este listarea pe site a magazinelor si restaurantelor romanesti din zona, a firmelor cu patroni romani, etc. Speram noi sa descoperim in curand cat de mare este aceasta comunitate din Ulm, iar daca se vor gasi si dintre ei persoane care sa ajute la dezvoltarea site-ului, cu informatii si stiri locale, am fi bucurosi sa-i primim in randul redactiei noastre.

Romani in Ulm
Romani in Ulm – Baden-Württemberg, Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *