Medic veterinar roman in Germania – Stuttgart
Ro 

i4Job


Recent m-am confruntat cu o problema care mpa pus pe ganduri, medicul veterinar nu stia germana si engleza, ma aflam in vacanta cu micutul Molfy, asa ca am descoperit cat de greu este cand nu te intelegi cu medicul veterinar. Asa ca am zis eu ca ar fi ok sa avem o lista de medici romani din diferite orase sdin Germania care stiu romaneste sau de ce nu, sa fie chiar romani. Numai cine nu a avut catei sau alte animale de casa nu intelege cat este de important sa ai cui sa te adresezi in situatii limita.

Medic veterinar roman in Germania – Stuttgart

Comunitatea noastra din Stuttgart numara deja peste 10.000 de persoane, deci evident ca numarul problemelor de care ne lovim zilnic creste, asa ca sunt destui romani care au nevoie de serviciile unui medic veterinar roman. Internetul ne poate ajuta rapid, daca informatia este publica, in limba in care noi facem cautatea. De exemplu medicul veterinar Tudor V. Sandu poate fi gasit la adresa:

Wir sind für Sie und Ihrem Liebling erreichbar
Mo-Fr 09:00-18:30 Uhr
UND
Samstag 11:00-12:00 Uhr
unter 07022-93 93 66
Iim Falle eines Notfalls erreichen Sie uns unter 0172-7177205

Daca mai sunt si alti medici veterinari romani in Germania, in Stuttgart, Frankfurt, Dortmund sau alte orase mari – precum Munchen sau Berlin, nu ezitati sa ne contactati pentru a fi listati aici pe site-ul romanilor din Germania! Nu uitati ca pe site-ul nostru gasiti infromatii dintre cele mai diverse, de la medici generalisti romani si policlinici unde veti putea vorbi in romana si pana la adresele medicilor veterinari romani din Germania!

Medic veterinar roman in Germania - Stuttgart
Medic veterinar roman in Germania – Stuttgart


News Reporter

2 thoughts on “Medic veterinar roman in Germania – Stuttgart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *