Romanii din Viena va doresc un an nou fericit
At 

i4Job


Asa cum era de asteptat dupa sarbatori, comunitatile de romani s-au trezit la viata, iar romanii din Viena au fost primii care au cerut sa fie prezenti in noul an 2015 pe site-ul nostru cu o urare de La multi ani! Chiar daca inca nu am intrat in paine cu toate fortele, ne bucuram sa fim alaturi de voi si de romanii din Viena, Austria si Germania, mai ales ca deja am primit cateva mesaje de la acestia. Iata mai jos cateva din aceste mesaje, care ne arata ca suntem unul din site-urile in care comunitatea romaneasca isi pune sperantele pentru a ii ajuta sa-si gaseasca mai usor un loc de munca. Pe aceasta cale il salut si pe varul meu Iulian si pe sotia sa Liliana din Linz.

Mesaje de la romanii din Viena

Marius ne-a scris chiar in ziua de 1 ianuarie 2015: Bună mă numesc Marius și sunt din Frankfurt, nu-mi găsesc deloc de munca și cam toate ușile mi se inchid. Oare de ce?  Nu stiu! Aș accepta orice fel de munca dacă mi-ar oferi cineva de munca, am un copil mic și nu am nici măcar o casa ca sa stau cu el. Nu cred ca e bine pentru copilul meu, eu și soția ne mai descurcam cu sticle, știm ambii germana. Numarul meu poate va fi de folos cuiva 015212879248. Va Mulțumesc!

Iata ca desi stie limba germana nu isi poate gasi de munca, poate il ajuta cineva dintre cititorii nostri. Nu ne-a spus ce meserii poate face, la ce este calificat, dar sa speram ca se ga gasi cineva sa-l ajute pe Marius.

Simion ne scrie si el: am fost in noiembrie la lucru in Hartberg dar am luat teapa de la cine, de la un roman se putea altfel? Am fi foarte recunoscatori daca ne ajuta cineva, ma refer la romani seriosi daca mai sunt, pentru a ne ajuta in gasirea de lucrari in domeniul amenajari interioare, izolari fatade. Detinem firma multumiri anticipate.

Romani in Linz
, Romani in Linz


News Reporter

2 thoughts on “Romanii din Viena va doresc un an nou fericit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *