Romanii din Viena
At 

i4Job


Spre rusinea noastra inca nu aveam o pagina speciala pentru romanii din Viena, Austria. Am insistat mai mult pe paginile romanilor din Graz, Linz si Salzburg insa pentru Viena si Innsbruck se pare ca am omis crearea unor pagini de discutie. Nu stiu cum am scapat acest lucru din vedere, daca tot avem rubrica dedicata romanilor din Austria. Iata ca dupa ce un grup de romani din Viena ne-au avertizat de greseala facuta, azi o remediem si speram noi sa ne bucuram de prezenta diasporei din Viena la fel de mult ca si de cea din restul oraselor prezente deja pe portalul e4De. Nu uitati ca avem deja si rubrica Forum, unde puteti discuta pe diverse teme, asa cum veti vedea daca rasfoiti paginile respective.

Am vizitat Viena doar de doua ori de cand m-am stabilit in Austria, de fiecare data fiind de fapt vorba de perfectarea unor acte la Ambasada Romaniei din Viena, insa sper eu ca in 2015 sa am prilejul de a sta macar doua zile si sa vizitez orasul viorilor, cum imi place mie sa-i zic capitalei statului care m-a adoptat.  Am locuit in Austria timp de 15 ani si va zic ca nu am vazut o tara mai curata si oameni mai primitori ca cei de aici. Nu stiu daca si in Viena romanii se intalnesc la fel de mult ca cei din Linz sau Graz, insa sper eu ca asa este, caci este pacat sa nu devenim o comunitate unita, cea a romanilor din Austria, tara unde locuim pentru o perioada mai lunga de timp, fie ca angajati, studenti sau oameni de afaceri.

In cazul in care ai o firma de transport care trece si prin Viena si ai nevoie de calatori, nu ezita sa ne contactezi pentru o reclama pe site-ul nostru sau pe cel special dedicat romanilor de aici. Mai multe detalii pe pagina noastra de FaceBook sau in grupurile de pe site-ul de socializare!

La Multi ani dragi romani din Viena!

Romanii din Viena


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.