Tepe cu catei vanduti online in Germania
Ro 

i4Job


Din ce in ce mai multa lume vinde catei in Germania, doar ca daca te apuci sa cauti pozele pe net, le gasesti pe diverse site-uri, iar proprietarul – asa zisul proprietar de catei – iti explica ca pozele le-au luat cei de la Adevarul sau chiar site-uri din Turcia, dar pozele sunt ale lui, doar ca nu mai stie cand le-a  facut, acum 3 sau 4 ani, el le posteaza oricum mereu pe acelea, desi ar putea sa faca poze noi cu puii reali. Ce va sfatuiesc eu? Nu cumparati caini la distanta si nu trimiteti bani in avans, nici macar 10 euro!

Tepe cu catei vanduti online in Germania

Eu personal am luat teapa de la unul care vindea costume nationale, plata ramburs, doar ca erau rupte si vai de ele, iar dupa ce am trimis marfa inapoi am primit banii doar dupa ce am apelat la politie, m-a dus cu vorba aproape doua luni. Stiti care era culmea? Poza unuia dintre catelusi era chiar cu semnul distinctiv al site-ului respectiv, deci imposibil sa zici ca poza a fost luat de site, daca este evident ca era invers. Insul – Bercean, incerca sa ma convinga ca ii fura altii pozele, dar chiar sa ai sigla site-ului pe poza si sa pretinzi asta denota clar infractiunea.

Deci ca sa nu o lungesc mult, prieteni din Germania, nu puneti „botul” la astfel de anunturi, cel care va vinde cainii precis nu vrea decat sa va amageasca si sa va ia banii. Cazuri reale sunt cu sutele pe net, iar daca persoana respectiva nu are de unde s ava dea banii inapoi – nu are proprietati pe numele lui sau nu este salariat, pacaleala este 100% !


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.