Romanii in Germania dupa patru ani de online
Ro 

i4Job


Portalul Romani in Germania a implinit de curand patru ani, intre timp deja pagina de FaceBook a depasit 22.000 de fani, grupul romanilor din Stuttgart 15.000 si in total avem cel putin 80.000 de persoane care ne urmaresc constant. De cand am dat si startul lectiilor de limba germana am reusit ca in doar o luna si putin sa stangem peste 12.000 de elevi in grupul special infiintat pentru cei ce vor sa-si impartaseasca cunostintele cu alti incepatori, mai pe scurt cam acestea sunt cifrele in mare.

Romanii in Germania dupa patru ani de online

Choar daca nu am reusit sa gasinm adminsitratori pentru romanii din Munchen, Stuttgart sau pentru comunitatea romaneasca din Austria, nu ne pierdem speranta. In acest timp am primit peste 15.000 de mesaje pe site, o mare parte au fost deja publicate si cei care au postat au primit raspuns din partea comunitatii, insa multi inca nu au invatat sa comunice pe internet, crezand ca daca lasi un mesaj fara date de contact  vei putea primi un raspuns.

Incercam sa tinem comunitatea romaneasca din Germania cat mai curata, ne gandeam la un moment dat sa facem si un forum, dar am ramas la grupurile si pagina de FaceBook, ele oferind un mod de comunicare mai rapid. Ne dorim o mai stransa legatura cu antreprenorii romani din Germania, cu cei care au mici afaceri pe care dorim sa le promovam. Avem si o sectiune destinata transportatorilor, speram noi ca aplicatia pentru Android Calator.info sa ajunga la cat mai multi romani care-si cauta un mijloc de a ajunge acasa sau de atrimite colete sau masini pe platforma, insa aici mai avem de lucrat la promovare, se pare ca doar cateva mii folosesc acum aplicatia. Cam asa stau lucrurile cu portalul e4De.Info dupa patru ani de activitate!

Romanii in Germania
Romanii in Germania dupa patru ani de online


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *