Romanii din Offenbach am Main
Ro 

i4Job


Offenbach am Main este un oras destul de maricel in imediata apropiere de Frankfurt, asa ca sincer sa fiu – pana azi nu am stiut daca este sau nu necesar sa avem o pagina sau un grup pe FaceBook pentru romanii din Offenbach. Sincer nu cred ca este necesar, dar ramane sa vedem ce ne zic cititorii site-ului sau membri din grup – care si asa sunt cam tacuti, desi nu pricep de ce, colegii lor din Stuttgart au ajuns la 15.000 de membri si discuta destul de des intre ei in grup.

Romanii din Offenbach am Main

Offenbach am Main este un oras destul de mare, ar epeste 100 de mii de locuitori, o particica din ei cu siguranta sunt si romani, ar fi culmea sa nu fie asa. Am cautat sa vad cati romani sunt in Offenbach am Main, nu am aflat si nici nu am gasit alt grup separat pentru aceasta comunitate, iar noi aici din cate tin minte am postat doar despre locurile de munca.

Faptul ca site-ul creat pentru romanii din Germania a ajuns deja la peste 3.000 de vizitatori pe zi – unici evident, nu poate decat sa insemne ca devenim pe zi ce trece o comunitate inchegata. In speranta ca vom gasi suficent de multi romani in Offenbach am Main asteptam un semn de la ei, sfaturi pentru a veni in ajutorul lor si de ce nu, poate ca si un colaborator „pro bono” pentru site-ul nostru. Cred ca ne lipsesc azi stirile locale, cele care ar fi de interes pentru comunitatea romaneasca din Germania. Este adevarat ca avem informatii legate de taxe, impozite si chiar amenzi, dar cu siguranta mai sunt destule rubrici si tematici neacoperite.

Offenbach am Main
Romanii din Offenbach am Main


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *