Amenzi neplatite in Germania
Ro 

i4Job


Stiu ca pe multi ii preseaza ideea ce se va intampla cu amenzile neplatite in Germania, fie ele pentru depasire de viteza sau parcare neregulamentara. Ele se pot dubla, cel putin asta am inteles dupa ce am discutat cu un avocat, insa intrebarea este: pot fi amenzile marite mai mult decat de doua ori in Germania? Sa zicem ca ai primit 35 de euro pentru ca ai parcat neregulamentar, sa platesti 70 de euro e una, dar cateva sute devine deja cam greu de suportat.

Amenzi neplatite in Germania

In primul rand sa vedem de ce ai putea avea amenzi neplatite in Germania, pentru ce si cum poti afla daca ai sa nu de plata, se presciu? Din cate stiu eu amenzile din Germania nu se prescriu, deci si peste 20 de ani, tot ai de plata amenda de circulatie, de exemplu. Am sa incerc sa aflu unde poti verifica ce amenzi ai de plata in Germania, la cat de informatizat e sistemul lor ar trebui sa poti afla.

Stiu ca e cam aiurea pe site-urile germane, dar asta e viata. Eu unul va sfatuiesc sa nu incercati sa verificati nimic mai devreme de 3 ani, decat daca sunteti obligat – sa zicem a sosit ceva pe adresa dumneavoastra, prin posta. In general orice se prescrie sau are o limita maxima, nu poti ajunge, zic eu  sa dai in loc de 10 euro – parcare ilegala – 1000! Dar poate trece pe aici si un specialist, avocat sau contabil, astia ar trebui sa stei mai bine! 🙂

Pana la intalnirea viitoare va asteptam pe site, sau pe grupurile noastre de facebook, am depasit 40.000 de membri! Nu e mult, dar e ceva – nu-i asa?

Amenda Germania


News Reporter

10 thoughts on “Amenzi neplatite in Germania

 1. Buna ziua,
  am primit prin posta o amenda in valoare de 680 de euro, pentru depasirea in localitate cu 78 km/ora.
  Nu imi permit sa achit aceasta amenda. Ce sa fac? Ce optiuni am?
  Se prescrie amenda?

 2. Am o amenda de 420 de euro pentru furt din anul 2013, ma poate ajuta cineva sa ma invete cum aflu daca sa majorat si cum pot plati , caci vreau sa plec in Germania la munca si nu ma simt in siguranta din cauza amenzii.

 3. Bună ziua.ma poate ajuta cineva? Prietenul meu are o amenda neplătita de 3 ani a condus fără permis în august 20016 a venit politia acasă și mia zis ca trebuie sa meargă să-și plătească amenda ca nu pățește nimic altceva. El a fost plecat în România acum sa întors și vrea sa meargă la politie să-și plătească amenda da ii este frica sa nu îl aresteze. Ce ar putea face?

 4. Am fost sa imi scot un cazier si mia spus domnul de acolo ca am o amenda penala pe Germania de 60 de euro. Ce sa fac si cum sa o platesc eu nu mai locuiesc de 2 ani in Germania.

 5. Locuies in Franta..am loat mai multe amenzi pe tren într-o zi spre Franta in 2016 ..eu nu locuiesc in Germania si vreau sa vin in Germania..cum pot afla cît am de plata..multumesc

 6. Bună ziua am luat o amenda in Germania de 20 de euro pentru condus contra sens (cică) undeva pe la 11.15 minute apoi în aceasi zi undeva pe la 15.45 am fost de am plătit amenda după care peste trei săptămâni vine mărită undeva la 45 de euro cică nu am plătit-o dar io de plătit am platito am factura de plata care sunt procedurile pt a scăpa de aceasta problema cu acești cretinii…???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *