Romanii din Heidenheim
Ro 

i4Job


Daca am fost in Ulm era de asteptat sa fiu abordat si de romanii din Heidenheim – desi va spun sincer ca nu cred sa fie mai mult de 100 de cetateni romani stabiliti in micul orasel german. Numele complet al orasului cu mai putin de 50.000 de locuitori este  Heidenheim an der Brenz si face parte din  landul Baden-Württemberg. Chiar daca este asa, nu puteam sa nu luam in consideratie si aceasta comunitate romaneasca din Germania. Daca faci parte din ea, te asteptam si la noi pe site la sectiunea Forum!

Romanii din Heidenheim

Chiar daca suntem de parere ca era mai bine sa avem grupata comuniatea in functie de o zona mai mare, cum ar fi landul – in cazul in care orasul numara mai putin de 100.000 de locuitori, poate ca timpul ne va contrazice, iar romanii din Heidenheim vor deveni cei mai activi de pe site, sau din comuniatea de pe facebook. Oricum scopul nostru declarat inca d ela inceput a fost sa acoperim majoritatea daca nu toate localitatile din Germania unde locuiesc mai mult de 10 romani, iar in Heidenheim sunt cu siguranta peste 50 de romani – daca in gurp sunt inscrisi doar 15, asta nu inseamna ca acesti asunt toti, nu-i asa?

Momentan nu vom deschide o rubrica noua cu oferte de locuri de munca sau cazare, caci nu e cazul – dar in timp daca exista cerere, vom face si acest lucru. Va reamintim ca site-ul nostru are deja sapte grupuri pe facebook, cel mai numeros fiind cel al romanilor din Stuttgart, dar speram noi ca acest lucru se va schimba, devenind pe zi ce trece mai numerosi!

Romanii din Heidenheim
Romanii din Heidenheim


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *