Biserica ortodoxa din Stuttgart
Ro 

i4Job


Nu stiu de ce am omis sa postam un articol separat pentru Biserica Ortodoxa din Stuttgart, poate si pentru ca am crezut ca informatia este mai usor de gasit. Parohia Ortodoxă Română «Naşterea Domnului» din Stuttgart exista pentru romanii de aici inca din 1996, deci zicem noi ca este suficient de veche pentru a fi cunoscuta de comunitatea romaneasca din Stuttgart, dar porobabil ca sunt si destui noi veniti care nu au auzit de ea.

Biserica ortodoxa din Stuttgart

Mihaita BratuAdresa Biserici ortodoxe rommane din Stuttgart o gasiti in poza alaturata, deci sper ca am rezolvat problema adresei, iar in curand vom posta toate adresele parohiilor si bisericilor ortodoxe din Germania si Austria. Ne bucuram ca lumea intreaba si de asfel de adrese, nu doar discoteci si cluburi, caci ce am fi noi fara credinta? Probabil frunse-n vant, iar faptul ca suntem si departe de casa si de tara, sporeste dorul si dorinta de a fi langa cei ca noi.

Cei ce vor sa participe luna aceasta la slujbe pot merge ,iercuri, 22 aprilie la Vecernie cu Litie intre orele  19.00 si 20.00, iar in data de 23 aprilie de Sf. Gheorghe slujba va avea loc de dimineata intre orele 10 si 12. Iata deci ca cei credicnciosi au unde merge, cat tine de restul programului, el poate fi gasit pe site-ul oficial al Parohiei Ortodoxe Române «Naşterea Domnului» din Stuttgart.

Evident ca in fiecare duminica puteti merge la slujba, este program regulat – puteti discuta cu preotul Bratu, cel ce pastoreste turma de credinciosi romani ortodocsi din Stuttgart. Daca aveti intrebari sau aveti noutati, nu ezitati sa ne spuneti si noua, pentru a le publica atat pe site cat si pe FaceBook.

Biserica ortodoxa din Stuttgart
Biserica ortodoxa din Stuttgart


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *