Nemtii ar dori sa-i expulzeze pe romani dupa sase luni
Ro 

i4Job


Autoritatile din Germania ar dori sa-i  pe romani dupa sase luni daca acestia nu-si gasesc de munca, legea ar putea trece de parlamentul german, doar ca nu va putea fi aplicata, singurii care risca expulzarea fiind rromii care cer ajutoare sociale. Daca datele sunt reale, in acest moment in Germania sunt peste 260.000 de roamni, dintre acestia ajutor social primesc putin peste 15.000. O fi mult, o fi putin? Daca ne gandim ca Germania are peste 80.000.000 de locuitori, parca nu e chiar asa de mult.

Nemtii ar dori sa-i expulzeze pe romani dupa sase luni

Ca avocat va zic sigur ca noua lege si daca va fi aprobata in Bundestag nu va avea rezultatul citat mai sus, spun citat pentru ca nu sunt sigur ca acesta este si scopul real, caci in acest fel vor putea nu sa-i expulzeze pe rromi din Germania, ci mai degraba sa nu le mai dea ajutoare sociale. Poate asta este si scopul, caci incercarea de a nu plati ajutoare pe criterii de provenienta, de facto romani si bulgari, nu a mers din punct de vedere a legislatiei europene. Insa noua varianta, ar putea prinde, daca se gaseste o explicatie de ce sa fii expulzat daca nu muncesti, cand tu ai de fapt bani sa te intretii. Poate stai pe banii parintilor, pe cei de la loterie, etc.

Oricum cand e vorba de dat nu prea vrea nimeni sa dea, cand e de luat, chiar si nemtii iau cu sacul, ce se poate si de unde se nimereste. Caz concred – Rusia! Au nevoie de gaz rusesc, ocolesc pana in panzele albe legislatia si deciiziile din UE, dar asta e viata langa cei puternici, cand tu esti mai slab!

Asigurari sociale Germania
Asigurări sociale in Germania 2015


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *