Cativa romani din Germania ne scriu despre ..
Ro 

i4Job


Am decis sa postam aici cateva din postarile de pe site ale catorva romani din Germania ce ne viziteaza mai des, pentru a populariza anumite probleme din comunitatea noastra. Cristian este unul dintre romanii stabiliti in Germania care a scris ieri un anunt destul de interesant ca sa merite postat separat. Asa vom proceda ori de cate ori vom considera ca anumite postari merita sa fie mai mult ecat un comentariu pe site.

Cativa romani din Germania ne scriu despre problemele lor

Buna ziua tuturor. Ma numesc Cristian si am 38 de ani, sant din Vatra-Dornei si am o mare problema pe care vreau sa o public aici cu speranta ca cineva ma poate ajuta. Am lucrat in Italia mai multi ani am o familie o fetita de 5 ani. Din cauza salariului foarte mic de doar 800 de euro ca sofer, neputand face fata cheltuielilor pentru intretinerea familiei, am apelat la o cunostinta care e la Frankfurt. Mi-a promis un loc de munca si un loc unde sa stau pina cand pot sa ma descurc singur. Am lasat familia si locul de munca si am ajuns la Frankfurt azi noapte si nu ma astepta nimeni ba mai mult persoana care trebuia sa ma ajute nu mai raspunde la telefon. Daca e cineva care poate sa imi dea o mana de ajutor va multumesc din suflet. Numarul meu de telefon este 00393401492284.

Nu stiu cum pot unii sa faca asa ceva unui compatriot, inteleg ca nu vrei sa-l ajuti, dar sa te joci cu viata lui in acest fel, nu inteleg. In speranta ca se va gasi cineva sa-l ajute pe Cristian, am publicat povestea lui si o voi distribui si pe pagina noastra de FaceBook, in grupul romanilor din Frankfurt. Daca vrei sa-l ajuti da-i un telefon sau republica si tu povestea lui!

Romani in Frankfurt - e4De
Romani in Frankfurt


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *