Romanii din Frankfurt dau o mana de ajutor
Ro 

i4Job


Asa cum v-au obisnuit romanii din Frankfurt dau o mana de ajutor atunci cand este nevoie, iar acum dupa un scurt concediu postam anunturile si mesajele romanilor din Frankfurt sau din alte regiuni ale Germaniei, ce au asteptat o saptamana sa fie aprobate, la fel ca si cele de pe facebook. Iata ca ne revansam si postam azi, duminica o parte din aceste mesaje. Nu uitati ca noi suntem aici mereu, pentru a da o mana de ajutor romanilor din Germania. Cele mai multe ca de obicei sunt mesajele cu locuri de munca in Frankfurt sau in alte orase.

Romanii din Frankfurt dau o mana de ajutor

Buna, suntem trei baieti echipa lucram la electric in Heidenheim suntem de un an de zile aici, toti ne descurcam cu limba si muncim orice munca, acum in prezent lucram la o primarie din Stenheim facem electric la un patron sarb si nu e bine deloc dorim sa lucram altundeva orice va rugam telefon 015168564802.

Buna, suntem o familie venita de putin timp in Heidenheim care se comfrunta cu probleme din cauza limbi si a lipsei de informatii. Suntem stabiliti momentan in Giengen an der Brentz si am dori daca se poate sa ne spuna cineva daca cunoaste un contabil roman sau o persoana juridica cu experienta in finante, deoarece mi-am facut un fel de gewerbe [muncitor independent] in constructii si nu stiu ce trebuie facut. Reamintesc ca nu vorbim si nu citim Germana.
Cine ne poate ajuta este rugat sa ne scrie la adresa de email catrinescu@gmx.net. Va multumim si va dorim o zi buna. Daca cineva sti emai multe decat am scris noi pe site despre gewerbe, rugam sa-l ajutam pe cititorul nostru!

Romani - Frankfurt
Romani in Frankfurt 2015


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *