Romanii din Frankfurt
Ro 

i4Job


Romanii din Frankfurt au decis sa se alature comunitatii noastre, care in prezent numara patru orase mari din Germania, iar in curand vom avea chiar si o retea proprie de socializare conectata la FaceBook.  Nici nu e ste de mirare ca in Frankfurt sunt asa d emulti romani, avand in vedere ca discutam de al cincilea oras ca marime din Germania. Aici locuiesc in zona metropolitana peste 5.800.000 de locuitori, printre care si cateva mii de romani.

Incepand cu 1930 orasul Frankfurt si-a pastrat atat importanta economica dar si numarul mediu de locuitori, ceea ce demonstreaza capacitatea orasul de a se adapta conditiilor economice internationale. Fiind un nod important in comertul mondial, aeroprtul din Frankfurt este unul dintre cele mai mari din lume, cu peste 52 de milioane de pasageri anual.

 Aeroportul International Frankfurt

Daca nu vii cu masina sau cu trenul in Germania, iar destinatia finala este Frankfurt atunci cu siguranta o varianta buna de a sosi in Germania este pe calea aerului. Iar daca tot esti in oras si ai ceva timp liber, poate ar trebui sa vizitati Catedrala Sfantul Bartolomeu, Primăria Römer (asa se numeste primaria din Frankfurt) si evident faimoasa ”Opera Veche” din Frankfurt.

Iar cum deja a trecut ceva vreme de cand am pus poza din antetul site-ului a sosit vremea sa postam si o vedere panoramica din Frankfurt . Si nu putem incheia mica descriere a unuia dintre cele mai dragi noua orase din Germania fara a va reaminti ca aici s-a nascut Johann Wolfgang Goethe.

Altes Opernhaus in Frankfurt am Main, Hessen, Deutschland


News Reporter

2 thoughts on “Romanii din Frankfurt

  1. Buna ziua… Caut un contabil roman in zona Frankfurt . Eu sunt din Darmstadt (daca exista contabil in Darmstadt e si mai bine). Contactati-ma la numarul: 015175534454.
    Va multumesc…

  2. Bună ziua va rog mult dacă ma ajuți și pe mine cu un contabil Român în Germania în zona de Magdeburg lina Bördeland OT Biere 39221 va rog frumos dacă ma poți ajuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *