Pactul Ribbentrop-Molotov
Ro 

i4Job


Philipp Missfelder a venit la Bucuresti cu un mesaj de la proaspata aleasa Angela Merkel: sa recunoastem Pactul Ribbentrop-Molotov si sa semnam tratatul de frontiera cu Republica Moldova. Mai bizar este modul si explicatia data de oficialul din Germania, relatiile stranse dintre nemti si rusi. Ca Germania este interesata de o coabitare cat mai placuta cu Rusia, se stie deja, avand in vedere ca rusii au un aliat de nadejde la Berlin pentru a vinde in toata Europa gazele lor naturale.

Pe 20 octombrie 2013, începând cu ora 14.00, românii vor ieşi în stradă şi vor cere ca Unirea dintre Republica Moldova şi România să devină o prioritate pentru politicienii români.

Nu stim daca acest anunt preluat pe surse este real, nu ca intentie ci ca si rezultat final. Prezenta a cateva zeci de romani pe strada, nu inseamna nimic. Poate o manifestatie pe strazile din Germania ar insemna mai mult. Faptul ca state din Uniunea Europeana se joaca cu Romania dupa cumbate vantul este suparator, iar in lupta cu Rusia avem un singur aliat (de conjunctura adaug eu), Statele Unite ale Americii.

Cum nu vedem Romania in Spatiul Schengen prea curand, nu vad de ce am face prostia sa recunoastem Pactul Ribbentrop-Molotov si sa semnam recunoasterea frontierelor impuse de acestea. Ca Unirea cu Moldova se va realiza azi, maine sau peste inca 50 de ani, nu conteaza. Ea se va realiza, caci suntem unsingur popor.

Pactul Ribbentrop-Molotov
Pactul Ribbentrop-Molotov


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *