Andreea Esca la Leipzig
Ro 

i4Job


Am auzit din surse neoficiale, ca Andreea Esca ar putea veni in vizita la romanii din Leipzig, credeti ca se vor bucura sau nu compatriotii nostri? Nu am aflat inca nimic concret de la cei de la portalul e-4TV, insa stirea circula ca vantul pe retelele de socializare, in grupuri si mai ales printre fanii prezentatoarei.

Andreea Esca
Andreea Esca

Ce cauta Andreea Esca in Germania nici macar nu banuim, insa sursele neoficiale spun ca vine in vizita la niste prieteni, iar daca tot va fi printre romani, ar putea sa o faca la modul semi-oficial.

Si tot pe surse am aflat ca frumoasa Andreea Esca si-a schimbat de fapt numele in Andreea Eram, insa este evident ca nu ar mai fi fost acelasi lucru daca numele de „scena” s-ar fi schimbat.

Leipzig este cel mai mare oras din landul Saxonia, iar Andreea Esca ar putea fi invitata oficial de domnul Burkhard Jung, primarul orasului. Asa poate se mai schimba putn si impresia pe car eo au anumite oficialitati despre  noi romanii.

Din cei peste 531.000 de locuitori cati traiesc in Leipzig, o mica parte sunt romani, unii plecati in fosta RFG inca de pe timpul comunismului, altii veniti mai recent, dupa revolutie.

Oricum, intr-un oras ca acesta, care acum peste 20 de ani a fost pentru nemti, ce a fost Timisoara pentru Romania – aici ne referim desigur la caderea zidului, romanii sunt priviti intr-un mod cu totul diferit, mult mai prietenos.

Ca sa inchei in tonul pe care am inceput, ma intreb: oare privesc romanii din Leipzig la PRO TV? O simpatizeaza ei pe Andreea Esca? Sau si mai interesant este sa aflam daca „stirista” va veni sau nu in Leipzig, sau daca va veni – o va face oficial sau ca simplu turist?


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *