Ziarul romanesc din Germania
Ro 

i4Job


Am vazut ca ne-au certat cei de la Ziarul romanesc din Germania, ca ne mai inspiram de la ei cu stiri, infromatii, ba uneori am cautat poze pe net si am ales-o pe alor, dar nu i-am citat. Uite, ii citam acum fara motiv, ca sa stie lumea ca exitam si noi si ei pe internet. Noi suntem o mica publicatie online cu doar 5 – 6 mii de cititori zilnic, o nimica toata fata de publicatiile mari si serioase. Mai mult, cred ca scriem asa de rar, incat am putea zice ca am strans doar 650 de articole in 11 ani de activitate online. Dar am strans si peste 200.000 de romani in jurul nostru pe FaceBook.

Ziarul romanesc din Germania

Ziarul romanesc din Germania este o publicatie serioasa, care merita citita, nu ca noi – un mic site obscur creat de cativa inimisi acum 11 ani, in speranta ca ajuta romanii din Germania, sau ma rog, pe cei car esunt interesati de subictele legate de aceast atara. Am creat si cateva site-uri pentru invatarea limbii germane, chiar ne putem mandri cu unul dintre cele mai mari grupuri ( peste 80 de mii de membri! ), totul ca sa ajutam cat mai multa lume. DA, ne mai inspiram si noi de la altii, ca oameni suntem. Nu ne duce capul sa creem de la zero ceva, pentru ca nu suntem nici ziaristi, nici programatori, suntem simpli muncitori intr-o tara straina ( oricat de bine ne-am integrat, am invatat limba sau avem salarii nemtesti ).

Ceea ce este cert, nu am luat mot à mot textele si le-am plantat pe site. Am facut totul gratuit, dezinteresat. Acum ca ne-a fost atrasa atentia, vom plati pe cineva sa ne faca o poza, pe care o sa o punem la toate articolele de pe site. Asa poate o fi mai bine, sa nu mai atragem critica marilor publicatii online din Germania. In speranta ca nu mai deranjam pe nimeni, le dorim cititorilor nostri weekend placut, iar celor ce la Ziarul romanesc din Germania le spunem ca suntem deschisi la orice fel de colaborare, caci unde-s doi puterea creste! 🙂


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *