3,5 milioane de romani din diaspora nu au cum sa voteze
Ro 

i4Job


In Uniunea Europeana sunt peste 3,5 milioane de romani plecati la munca sau stabiliti definitiv, inclusiv in Germania. La fiecare votare la care am mers pana acum se ajungea aa e greu, ca de fiecare data imi promiteam ca data viitoare nu ma duc, insa constiinta ca votul meu conteaza a invins. Iata ca Victor Viorel Ponta si comunistii din PSD au reusit sa ne inchida gura, probabil pentru ca au descoperit ca pe noi cei plecati din tara ne pot minti mai greu. Imi pare rau ca acesti neo comunisti nu inteleg ca noi cei plecati departe de casa trimitem anual peste 4 miliarde de euro, o suma enorma fata de ce primim in schimb.

O noua inventie comunista sustinuta si promovata de guvernul Ponta ne obliga sa ne inregistram la sectiile de votare, ca si cum noi cei ce locuim in Germania nu facem altceva decat sa ne plimbam pe la consulate in timpul liber. Evident este o metoda de a micsora cozile de la sectiile de votare din diaspora. Adica in noiembrie sa nu care cumva sa ma duc in alt oras, sa stau sa votez – daca ajung sa-mi vina randul, de multe ori stiti si voi ca multi raman pe la usi, pentru ca votul electronic nu poate fi ceva pe placul PSD-ului, mai greu de furat probabil.

Marcele ma bucur ca te-ai implicat in campania electorala, sper sa castige candidatul ales de tine, eu unul am sa lupt pe alte cai cu minciuna si coruptia din Romania.

Marcel Munchen


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.