Mesaje noi de la romanii din Germania
Ro 

i4Job


Buna, sunt in zona Stuttgart si doresc un loc de munca in domeniul constructiilor sau orice altceva. Astept un telefon la numarul 0049.15145841421. Va multumesc, Varga Florin. Sa speram ca cineva interesat sa colaboreze cu Florin va vedea anuntul si va telefona. Iata un alt anunt sosit din partea Danielei: buna ziua, ma numesc Daniela, momentan ma aflu in Germania, Buhlertal si imi caut de lucru in curatenie, fabrica sau restaurant. Va rog, daca stie cineva ceva de lucru in zona Baden Baden ajutati-ma. Nr. tel 01573-3913725. Va multumesc.

Buna ziua ma numesc Nela am lucrat in Italia 3 ani dar s-a facut reducere de personal, caut urgent de munca in fabrica ( orice fabrica) sau in hotel. Locuiesc in Germania in chireie, o casa mare cu bucatarie si baie comuna cu persoane de diferite nationalitati , nu am asa de multi bani de chirie si de aceeasi as avea nevoie de un loc de munca. In Romania salarul imi ajunge sa platesc cheltuieli si sa mananc, in Germania ma aflu in oraselul Roffingen la 60 km nord de Munchen , platesc 500 de euro pentru un loc de munca in orice zona a Germaniei, sunt o persoana cu abilitati de munca si foarte serioasa, va rog sa ma ajutati. 00393802161562 Multumesc.

Buna, sunt Camelia. Am lucrat ca putzfrau 4 luni in Graz, si o luna ca baman-ospatar intr-o disctoteca din Neukirchen. Am mare nevoie de un loc de munca in curatenie deoarece patronul discotecii nu m-a platit . 004368860663936 este nr meu . Astept raspuns cat mai urgent !

Parvu Denis ne scrie: Buna ma numesc Denis si anul acesta am terminat liceul si caut un loc de munca in Stuttgart, am 19 ani impliniti vorbesc limba germana si engleza bine posed permis cat B, nu sunt in Germania momemtan sunt tot in Romania si vreau sa plec dincolo (deci nu am anmeldung) locul de munca as prefera sa fie pe perioada lunga si daca se poate ca sofer dar si in alte domenii, va multumesc!

Locuri de munca restaurant


News Reporter

5 thoughts on “Mesaje noi de la romanii din Germania

  1. Buna ziua! Ma numesc Iuliana, am 26 de ani, sunt de 2 saptamana in Germania, zona North Rhine Westfalia. Ma intereseaza un job full-time in domeniul hotelier, la restaurante sau in fabrici, la ambalare, sortat, etc. Nu stiu germana, doar cateva propozitii, in schimb stiu engleza si italiana. Sunt o persoana serioasa si harnica. Date de contact: tel: +49 151 755 901 94. Multumesc anticipat.

  2. Buna ziua, ma numesc Liliana Voicu am 45 ani si locuiesc in Germania zona Nurunberg, ma intereseaza un loc de munca full time in domeniul hotelier, restaurant, fabrici ambalare, sortare etc. sunt o persoana responsabila.
    numar contact +4915166111682, multumesc frumos

  3. Buna seara, numele meu este Emil si momentan lucrez in Italia dacă m-ar putea ajuta cineva cu un loc de munca in Germania Iași fu recunoscător , lucrez de 13 ani in construcții si sint destul de bun in ceea ce fac, m-a puteți găsi la nr. 00393883886232 vasi contacta eu fără probleme dacă a-și sti unde sa va găsesc va multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *