i4Job


Buna, sunt in zona Stuttgart si doresc un loc de munca in domeniul constructiilor sau orice altceva. Astept un telefon la numarul 0049.15145841421. Va multumesc, Varga Florin. Sa speram ca cineva interesat sa colaboreze cu Florin va vedea anuntul si va telefona. Iata un alt anunt sosit din partea Danielei: buna ziua, ma numesc Daniela, momentan ma aflu in Germania, Buhlertal si imi caut de lucru in curatenie, fabrica sau restaurant. Va rog, daca stie cineva ceva de lucru in zona Baden Baden ajutati-ma. Nr. tel 01573-3913725. Va multumesc.

Buna ziua ma numesc Nela am lucrat in Italia 3 ani dar s-a facut reducere de personal, caut urgent de munca in fabrica ( orice fabrica) sau in hotel. Locuiesc in Germania in chireie, o casa mare cu bucatarie si baie comuna cu persoane de diferite nationalitati , nu am asa de multi bani de chirie si de aceeasi as avea nevoie de un loc de munca. In Romania salarul imi ajunge sa platesc cheltuieli si sa mananc, in Germania ma aflu in oraselul Roffingen la 60 km nord de Munchen , platesc 500 de euro pentru un loc de munca in orice zona a Germaniei, sunt o persoana cu abilitati de munca si foarte serioasa, va rog sa ma ajutati. 00393802161562 Multumesc.

Buna, sunt Camelia. Am lucrat ca putzfrau 4 luni in Graz, si o luna ca baman-ospatar intr-o disctoteca din Neukirchen. Am mare nevoie de un loc de munca in curatenie deoarece patronul discotecii nu m-a platit . 004368860663936 este nr meu . Astept raspuns cat mai urgent !

Parvu Denis ne scrie: Buna ma numesc Denis si anul acesta am terminat liceul si caut un loc de munca in Stuttgart, am 19 ani impliniti vorbesc limba germana si engleza bine posed permis cat B, nu sunt in Germania momemtan sunt tot in Romania si vreau sa plec dincolo (deci nu am anmeldung) locul de munca as prefera sa fie pe perioada lunga si daca se poate ca sofer dar si in alte domenii, va multumesc!

Locuri de munca restaurant