In atentia firmelor de transport
Ro 

i4Job


Nu stiu de ce traim intr-o lume a contrastelor, vrem sa facem profit dar nu vrem sa investim, vrem sa avem clienti dar nu ne facem reclama decat in mod gratuit – si de mulkte ori abuziv. Probabil ca multi dintre patronii firmelor de transport ce activeaza si in Germania – sau a celor clandestini, ce fac si ei o mica afacere – nu inteleg ca cele mai mari comunitati de romani stabiliti in Germania sunt detinunte de noi pe FaceBook. Prin urmare este in interesul nostru ca publicitatea sa treaca pe la noi, altfel la ce bun sa ai un site, o pagina de FaceBook si zeci de grupuri? Ca sa stai si sa dai accept la zecile de postari cu reclamele altora? Vrem sa incercam sa intelegem atitudinea celor ce posteaza fara sansa la noi in grupuri.

Pe cei ce au parasit grupul i-am inteles, dar pe cei ce stau si se codesc sa-si faca in mod natural reclama nu-i inteleg. Avem deja un regulament pentru publicitate, nu inteleg de ce chiar nu se straduieste nimeni sa il citeasca! Cu riscul de a ne repeta, anuntam firmele de transport inca odata: NU se face publicitae GRATUITA firmelor ce transporta marfa sau calatori, puteti opta pentru plata lunara sau cea anuala [ aveti o reducere de 16% ], dar nu incercati sa fentati! Asa cum voi aveti nevoie de bani ca sa supravietuiti, si noi traim din publiciate, deci este normal sa o platiti.

Iar ca sa fie si mai clar reamintim ca persoanele fizice ce nu castiga bani din activitatile pentru care posteaza anunturi o pot face GRATUIT! Anunturi locuri de munca, inchirieri, vanzari si cumparari – totul este permis pe site si in grupuri, dar cei ce isi fac reclama – este CU PLATA! Mult succes in continuare!

mica publicitate


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *