Munchen Mica Publicitate
Ro 

i4Job


Am zis eu sa-i vin in ajutor prietenului meu  din Munchen care are o pagina de mica publicitate, dar care din pacate nu prea apare atunci cand o cauti pe internet. Iar cum cel mai citit site al romanilor din Germania este cu siguranta e4De, o sa facem noi oficiul de a prelua anunturile voastre de aici si sa le mutam automat si pe pagina de mica publicitate a romanilor din Munchen.

Cum procedez? Pentru a posta un anunt e suficient sa-l postezi aici, sau pe pagina noastra de FaceBook – Diaspora. Evident ai grija ca anuntul tai sa cuprinda date concrete, oras cel putin, tara si evident ce doresti: vand, cumpar sau caut  de munca.

Cum postez pe site? Apesi (dai click pe poza), iar apoi pe pagina aparuta postezi un anunt. Rugamintea noastra este sa scrii cat timp e valabil anuntul – o zi, o luna sau .. cat crezi tu ca e necesar. In momentul in care anuntul tau expira, va fi arhivat, deci ca vi gasit de cititori, dar prin cautare, fara a mai fi in primele 20 de pozitii. Asta ca sa ne vina mai usor cand citim o pagina cu anuturi!

Cele mai importante anunturi vor avea un link catre pagina proprietarului (FaceBook), asa ca tu sa poti lua legatura cu el! Pare simplu? Oricum ai dedesubt cele mai citite 14 anunturi de pe site! Succes si sa ne auzim curand, cu problema rezolvata!

mica publicitate

Anunturi de mica Publicitate in Munchen: Locuri de munca, Vanzari, Inchirieri si multe altele!


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *