Despre site-ul Romanii din Germania
Ro 

i4Job


Probabil ca te intrebi ce vrea site-ul Romanii din Germania, daca tot sunt forumurui, site-uri pe aceeasi tema. Vrem sa facem in asa fel incat ceo peste 200 de vizitatori unici pe zi sa devina 2000 (cel putin). Nu ne laudam cu mii sau zeci de mii de vizitatori, insa daca ne gandim ca peste 6000 de vizitatori unici (IP calculator) ne trec pragul, ca multi au gasit aici raspuns la intrebarile lor, zicem noi ca suntem pe drumul cel bun.

Puteti plasa link-uri utile, as acum facem si noi ori de cate ori gasim ceva interesant, puteti posta anunturi legate de munca in Germania, Transport de marfa sau persoane din Romania in Germania sau retur, puteti sa informati despre existenta unui restaurant romanesc in orasul in care locuiti si multe altele.

Site-ul Romanii din Germania este un site informativ, pentru a discuta cu cei aflati in Germania, folositi cu incredere paginile comunitatilor romanesti de pe FaceBook.

Va rugam deasemenea sa postati un link catre noi si pe profilul vostru de facebook, cand gasiti o informatie folositoare, dati Share – Distribuie, in felul acesta informatia va ajunge la cat mai multe persoane.

Daca stiti adresele unor firme romanesti, al organizatiilor romaesti – de studenti, emigranti, sau ONG-uri cu sediul in Germania, postati aici, vom prelua informatia si o vom distribui la randul nostru.

Cele mai importante noutati sunt in general cele legate de cazare – inchirieri, cumparari de locuinte. In speranta ca am lamurit cateva aspecte, asteptam de la voi sugestii, pareri – critici si chiar laude (daca o fi cazul).

Transport Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *