Locuri de munca in Leipzig
Ro 

i4Job


Iata ca dupa alte orase, a venit si randul unuia dintre cele mai frumoase orase din Saxonia, Leipzig. Acum toate anunturile pentru locuri de munca in Leipzig vor fi grupate pe aceasta pagina. Cu siguranta ca este o veste buna atat pentru romanii din Germania, dar mai ales pentru romanii din Leipzig care sunt in cautarea unui loc de munca stabil.

Locuri de munca in Leipzig
Locuri de munca in Leipzig

Sa presupunem ca esti in cautarea unui loc de munca in Leipzig, cunosti limba germana si ai deja un loc unde sa stai – deci ai cazarea asigurata. In acest caz este simplu, in afara de un anunt postat pe un site local, in ziarele locale, poti posta si un anunt pe site-ul romanilor din Germania (adica aici), anunt ce va fi preluat si pe cateva pagini de facebook unde sunt romani din diverse localitati din Germania.

Dar ce facem daca nu stim limba germana sau nu suntem deja in Germania?

Sfaturi pentru cei ce cauta un loc de munca in Leipzig

In cazul in care nu stiti limba germana si nici nu sunteti deja in Leipzig va trebui sa va bazati pe anunturile in limba romana. Nu este chiar asa de grav daca stiti la perfectie limba engleza si aveti o calificare (certificata). In acest caz ne vom baza pe link-urile postate aici sau pe FaceBook de catre comunitatea romanilor din Leipzig.

Cand va decideti sa plecati la munca in Germania, nu uitati un aspect important, un precontract sau si mai bine, o recomandare de la cineva care lucreaza deja la acea firma, este de 100 de ori mai importanta decat plecarea pe baza anunturilor neconfirmate de nimeni.

Multi dintre cei pusi pe capatuiala abia asteapta sa insele persoane naive, care daca ajung in Germania fara prea multi bani si mai ales fara o locuinta, sunt la mana lor. O sa mai revenim in curand cu exemple concrete, din experienta celor plecati la munca in Leipzig fara a avea o oferta de munca clara.


News Reporter

5 thoughts on “Locuri de munca in Leipzig

  1. Buna ziua! Ma bucur foarte mult ca ati creat acest site, noi suntem doi tineri romani vorbitori de limba germana mutati de o saptamana in Leipzig si suntem in cautarea unui loc de munca, desi am trimis cv-urile mai multor companii inca nu am primit nici o oferta. Sa speram ca vom gasi pana in final ceva, daca se vor scoate restrictiile de 01.01.2014 vom gasi mai usor de lucru dar pana atunci mai e!O zi buna sa aveti!

    1. Bine te-am gasit Cristian. Ne bucuram cand cineva ne scrie ca se bucura pentru ca a gasit site-ul Romanilor din Germania, pentru ca noi ne straduim sa facem cel putin o pagina pentru fiecare oras unde sunt romani. Sper sa va gasiti de lucru mai usor, avand in vedere ca stiti limba germana. Asteptam vesti bune de la tine, iar daca doresti, pana iti gasesti de munca, ai putea sa ne ajuti sa creem un site in limba germana, special dedicat gasirii unor locuri de munca.

  2. Buna tuturor. Pentru cei care au un jobb si vor o persoana serioasa sa va inlocuiasca pe perioada cat va intoarceti acasa, va stau la dispozitie (nivelul de germana este minim-comunicare).Bafta tuturor si sanatate

  3. Transport o persoana sau doua in Romania pe ruta Leipzig – Arad – Piatra Neamt. Plecare din Lleipzig miercuri sau joi, 9/10 07 2014. Auto mercedes cls (spatiu redus de bagaje) tel. 015775163662 (radioul nu prinde nici un post de manele si unitatea CD nu citeste manele )

  4. Buna suntem un cuplu de tineri am mai lucrat in Germania aproape de Leipzig (in Dobeln )vorbim limba germana amîndoi, momentan ne aflam in Romania, ne dorim un loc de munca in Leipzig daca ne puteti ajuta???tel. Nostru este 0723458354… Va multumim!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *