Transport Stuttgart Timisoara
Ro 

i4Job


Vrem sa facem un experiment, sa vedem cate persoane sunt interesate de transport intre  Stuttgart si Timisoara, apoi vom repeta experimentul pentru Munchen. Daca lucrurile merg asa cum ne asteptam, adica vom avea peste 100 de persoane pe saptamana care isi cauta un bilet [ rezervare ] pentru a ajunge din  Stuttgart la Timisoara, vom initia un program de reduceri pentru toti cititorii nostri si pentru membrii de pe grupurile de pe FaceBook. Astfel veti calatori de la Stuttgart la Timisoara cu cel mai mic pret posibil, iar noi vom simti ca am facut ceva pentru comunitate.

Transport Stuttgart Timisoara si retur

Chiar daca acest articol se refera la transportul de persoane si colete intre orasele Stuttgart si Timisoara, toate firmele de transport ce ofera astfel de servicii pot posta graficul si tarifele pe site-ul nostru sau pe portalul e4De. Noi ne adresam unui public larg de romani din diaspora, incepand cu cei din Germania si mergand in Austria si Elvetia. Prin urmare daca va adresati acestui segment de calatori, nu ezitati sa ne contactati.

Cei ce vor sa ofere reduceri la transport pentru cititorii nostri sunt rugati sa ne contacteze, pentru ca in genmeral ei sunt cei car ene itereseza, pentru ca toata lumea sa aiba de castigat in urma acestui parteneriat. Important: nu uitati sau nu scapati din vedere ca aici aveti cel putin 50.000 de potentiali clienti lunar, adica numarul minim de cititori ai site-ului nostru! Acum ce ne dorim de la cititorii nostri ce calatoresc intre Stuttgart si Timisoara – anuntati daca reducerile au fost facute si daca cei ce fac transport de persoane sunt seriosi si isi respecta promisiunile.

Transport Stuttgart Timisoara si retur
Transport Stuttgart Timisoara si retur


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *