Comunitatea romanilor din Germania
Ro 

i4Job


Comunitatea romanilor din Germania impreuna cu portalul e4De au placerea de a va anunta deschiderea proiectului public iJobs pe FaceBook. Ati vazut deja ca multi merg pe principiul grupurilor inchide, a postarilor ce trebuiesc aprobate, etc. Iata ca noi, romanii din Germannia va oferim in mod gratuit si fara restrictii posiblitatea de a posta pe FaceBook! Avantaje? Faptul ca anunturile se pot vedea hiar si de catre cei ce nu au cont pe reteaua de socilalizare! In plus, daca esti membru iQNet poti primi imediat toate anunturile postate! Si sunt oferte de munca pentru intraga Europa, nu doar pentru Germania!

Comunitatea romanilor din Germania

Comunitatea romanilor din Germania saluta membri sai din Dachau, care au ajutat la crearea acestui site, iar pentru ca din experienta acumulata am invatat cate ceva, vrem sa venim cu ceva in plus. Ne propunem sa organizam cateva asociatii [ nu neaparat cu forma juridica ] a celor ce muncesc in anumite domenii, cum ar fi ingrijire batrani sau menajere. Deasemnea facem un apel catre intreaga comunitatea a romanilor din Germania sa ajute cum poate fiecare pentru ca site-ul nostru sa ajunga sa ofere ajutor cat mai multor romani, atat din tara cat si din Germania.

Puteti ajuta site-ul in multe feluri, insa nu vrem sa venim noi cu propuneri, ci asteptam comunitatea romanilor din Germania sa vina cu propuneri, le vom discuta impreuna pe FaceBook si vom alege cu totii care sunt pasi ce trebuiesc facuti in continuare. In speranta ca am reusit sa va atragem atentia, asteptam reactia voastra!

Bona si menajera in Germania
Bona si menajera in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *