Anunturi gratuite Germania
Ro 

i4Job


Site-ul e4De a devenit atat de popular incat ne-am propus sa dam startul rubricii „Anunturi Gratuite„, unde pe langa anunturile obisnuite de locuri de munca sa aveti posibilitatea de a posta o gama mai larga de anunturi destinate romanilor din Germania. Nu trebuie scapat din vedere nici faptul ca avem deja peste 20.000 de prieteni pe FaceBook, in cele peste 10 grupuri dedicate special romanilor ce locuiesc in Germania sau au de gand sa plece la munca aici.

Inchirieri GermaniaPortalul e4De te poate ajuta sa-ti gasesti mai usor o locuinta, prin plasarea de anunturi de inchiriere, mai ales incazul in care vrei sa mai locuiesti cu cineva in apartamentul inchiriat si sa imparti chiria. Evident ca diferenta dintre o garsoniera si un apartamnet cu doua sau trei dormitoare, in ceea ce priveste chioria este mica, deci unul sau doi colegi de apartament iti va injumatati cel putin, cheltuielile. Anunturile pentru persaone fizice sunt 100% gratuite pe site-ul e4De, deci nu pierzi nici macar timpul, postand aici!

Anunturi gratuite Germania

Transport GermaniaFoarte la moda am vazut ca sunt anunturile celor ce fac transport din Germania in Romania si retur, deci avem doua categorii de anunturi pentru ei, cele gratuite, ce se adreseaza celor ce cauta transport din Germania in diferite orase din Romania si cele cu plata, pentru transportatori. Acestia pot posta fie anunturi simple, la pretul de 5 euro/anunt, sau pot avea la noi pe site propria pagina de reclama, la un pret de 100 de euro/an. Ca sa lamurim repede situatia anunturilor cu plata, zicem noi ca este imposibil sa nu ai cel putin un calator pe luna in plus, datorita anuntului de pe portalul nostru, deci mai putin de 10 euro/luna comision nu e chiar o suma mare pentru un anunt.

Vanzari autoFoarte multi romani din Germania vor sa-si vanda masina dupa ce s-au folosit de ea o perioada de timp, iar noi vrem sa-i ajutam prin postarea gratuita de anunturi in Germania.

Posteaza si tu anuntul gratuit la noi, lasa datele de contact, scrie detaliat despre masina ta si evident nu uita pretul! Cu siguranta vei gasi mai usor un cumparator!

Stii ca poti deveni Agent publicitar pentru portalul e4De? Nu trebuie decat sa cauti firme ce isi doresc sa se promoveze la noi, iar tu vei incasa 50% din sumele incasate de la ei!

Publicitate-Germania


News Reporter

2 thoughts on “Anunturi gratuite Germania

  1. Buna ziua caut dj.sau ceva muzicanti pentru cateva ore sarbatorind evenimentul unei Nunti in Schleswig Holstein, mai exact Nordstrand ma poate ajuta cineva,? Multumesc

    1. Cea mai rapida varianta este fie sa cautati pe site daca s-a postat un anunt de genul asta, fie sa intrebati in grupul din cel mai mare oras din apropiere de dumneavoastra [ Hamburg ar fi mai aproape din ce stiu eu ].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *