Sa invatam limba germana din filme
Ro 

i4Job


Am vazut ca multi dintre cititorii nostri sunt interesati de idei noi de a invata rapid limba germana, asa ca venim cu o idee primita de la niste colaboratori ce lucreaza la Cinema 24h, sa invatam  limba germana din filme germane cu subtitrare in limba romana! Acum vei sta linistit in fata calculatorului si vei urmari filmele germane, dar vei avea avantajul ca acestea vor fi subtitrate in limba romana, deci pe langa un film bun, vei invata sau iti vei perfectiona cunostintele de limba germana.

Suntem siguri ca ideea de a viziona online filme germane te va ajuta atat pe tine, dar si pe cei carora le vei recomanda la randul tau aceasta idee, mai ales ca deja ati vazut ca un loc de munca mai bine platit necesita cunostinte de limba germana. Proiectul celor de la Cinema 24h va dematr ain curand, pe site-ul respectiv vor fi puse peste 100 de filme germane, pentru a va da posibilitatea sa alegeti un film pe placul vostru, dar sa ne atingem si scopul principal, acela de a invata limba germana intr-un mod cat mai placut.

Daca ideea de a folosi filme germane cu subtitrare in limba romana vi se pare interesanta, va rugam sa ne spuneti din timp, ca sa stim si opinia voastra a cititorilor acestui site. Iar ca impactul sa fie si mai puternic, va invitam sa comentati pe FaceBook! Ai un film preferat sau stii un film german ce ar trebui sa fie prezentat pe site? Lasa-ne un mesaj cu numele filmului, iar echipa e4De va face tot posibilul ca acesta sa fie postat cat mai curand online!

Infiintare Firma in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *